Header image.

Sa radem cu Pic si Poc

PUBLICAT IN EVENIMENTE | 3 COMENTARII

Imi dau seama inca o data ca aceasta planeta nu are nici cea mai mica sansa sa se inalte, sa evolueze ca intreg, de una singura. Daca prima directiva din Star Trek, cea cu neinterventia in treburile altor civilizatii mai putin evoluate, este adevarata (si nu doar o inventie a Hollywood-lului) suntem definitiv pierduti. Doar ET buni si avansati ne mai pot salva de imensa manipulare si distrugere la care suntem supusi. Deci, daca ei nu intervin direct sau indirect si doar se marginesc sa ne observe de la distanta…in curand n-or sa mai aiba ce sa observe :).

(Cand fac astfel de afirmatii’dure’ precum ‘nici o sansa’ sau ‘definitiv’ ma refer, mai exact, la perioada vietii noastre fizice – urmatorii 50 - 70 de ani, sa zicem ; ce e peste nu ma mai intereseaza direct – poate indirect, prin prisma reincarnarii :)

Acuma stiu ca exagerez, intrucat sunt convins ca macar indirect suntem de mult sprijiniti sa ne ridicam – de aceea, cand vad stiri din astea ‘uluitoare’ nu pot decat sa ma amuz – si sa-mi amintesc ca, dincolo de stirea ‘oficiala’ exista un bigger picture si, in spate, un biggest picture in care totul se intampla in mod perfect.

La ce ma refer mai concret, astazi – la mega-informatia (bineinteles, adevarata pentru media spalata pe creier) ca americanii l-au dibuit si l-au omorit pe Osama :) Care Osama cica era mort de mult, conform acestei doamne care a platit cu viata faptul ca a revelat acest secret (si poate si altele) mai devreme decat trebuia. Si sunt multi care au spus asta inainte…ca a mai murit de multe ori pana acum :)

Ce ma amuza e imensa resursa de credulitate pe care aceasta planeta o are cand vine vorba de evenimente de maxima importanta. Nici n-ar avea cum altfel – opinia publica e influentata de media oficiala, care sustine punctele de vedere ale celor ce platesc mai bine, indiferent ca e adevarat sau nu. Asa a fost dintotdeauna – nu e de mirare ca majoritatea inca mai crede ca Osama a atacat SUA la 11 septembrie, ca printesa Diana a murit intr-un ‘tragic accident’ de masina, ca Saddam a fost atacat si omorit pentru ca era rau si contra democratiei  etc etc. Parca e un urias test pentru a se estima gradul in care populatia ‘pune botul’ in vederea evenimentului suprem cu care trebuie sa fim prostiti. Care nu va mai avea legatura cu terorismul, ci, din ce se aude, cu prezenta altor civilizatii – care uite, aparura si ele din senin si ne vor raul, dar noi ne vom lupta ca in ‘Independence Day’ si sa vezi ce-i rupem :))…sau cine stie ce evenimente supreme mai urmeaza de inoculat :)

Deci dupa 10 ani de urmarire a lui Osama, in final il dovedira …si il invatara si sa inoate :)

Acuma, stiti cum e…cand cineva nu vede si o tine pe a lui ca astea sunt conspiratii, ca ce prosti sunt aia care cred in ele, ca ce se spune oficial e real si ce nu, e o minciuna ….ce sa-i mai zici…decat sa-i urezi mult noroc, intrucat va avea nevoie de el pentru a supravietui…Cine are ochii deschisi…il apuca rasul cand vede toate aceste ‘sa-i prostim pe prosti’…Va mai amintiti de Pic si Poc din celebrele desene animate de pe timpul comunismului ? Cam la fel si cu Obama si Osama – cu mentiunea ca ultimul a fost facut ‘poc’, in mod oficial, spre usurarea unei planete ce tremura ‘virtual’ de frica lui. Deci asteptam acum ‘revenge of the Osama followers’ – un bun pretext pentru niste atentate reale, nu doar pe hartie, cum au fost in ultimii 10 ani :). Hai ca era prea mare picitiseala pe planeta, nu mai tremura nimeni de frica in mod real, tre’ sa mai manance si unii …dar pana la urma ati vazut ce au patit raii din Monster’s Inc :)

P.S. O motivatie buna...

                          (Marius Stan)

 

3 COMENTARII


Marius Stan
SCRIS LA 03/05/2011 ORA 16:51 | [www]: www.succesulpersonal.ro

Da...un spectacol pentru realegerea lui Obama si redresare economica...sa vedem urmatorii pasi :))

Mad io
SCRIS LA 03/05/2011 ORA 13:48 | [www]:

sal, Dupa comentariile de pe blogul lui Mircea la postarea din link-ul de mai sus, oamenii par a fi constienti ca lucrurile stau diferit fata de ceea ce se arata in media. Exista o minoritate consistenta care nu inghite de-a gata galusca lui Obama. Vorbisem cu niste prieteni americani ieri si ei erau foarte amuzati de cat de prost si lipsit de imaginatie este show-ul cu osama. Daca e sa ne ajute cineva, eu unul incep cu mine apoi altii si mai apoi ET si altele. Au reusit sa influenteze bursa dar din perpectiva mea aceasta va fi de scurta durata. Noi sa fim sanatosi!!! :D

andrei
SCRIS LA 02/05/2011 ORA 21:08 | [www]: www.ceasuri-outlet.ro

Mi s-a parut foarte amuzant cand mi-au spus niste cunostinte ca au vazut la tv ca a murit osama, si chiar erau convinse de acest lucru. Unde a ajuns si manipularea: iei toate informatiile ca fiind de bune, fara sa le mai digeri si tu macar un pic. :)Lasa un comentariu
Nume (obligatoriu)
Email (nu este public)(obligatoriu)
Website (fara http://)
Proiectul UniGarden Calea catre Succesul Personal Making the next step Fantana vitalitatii Iubeste-ti Unicitatea!

CategoriiContacteaza-ma
Daca vrei sa ma contactezi in legatura cu articolele, in legatura cu site-ul sau pentru orice altceva iti pun la dispozitie formularul de mai jos.

[ click aici pentru formular ]


Newsletter

Prenume:

Email:ArhivaLink Exchange

Creative Commons License